Theater de Kunsthut

Een fijne en betaalbare ruimte in Den Haag

Theater de Kunsthut is per 1 januari 2021 verhuis naar de Zaanstraat. Samen met Haags Theaterhuis en Fenix Theatermakers zitten wij in het pand dat wij THEATERHUIS hebben genoemd.

Het THEATERHUIS beschikt over drie prachtige ruimtes die geschikt zijn voor culturele activiteiten zoals voorstellingen, repetities, en cursussen.
Ook voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, workshops, bijeenkomsten en trainingen zijn de ruimtes zeer geschikt.

THEATERZAAL DE KUNSTHUT, de THEATERGARAGE en de STUDIO hebben allemaal hun eigen sfeer en zijn alle drie inzetbaar voor diverse activiteiten. In de eerste plaats is het THEATERHUIS bedoeld voor culturele activiteiten, maar ook huurders die zakelijk of structureel een ruimte willen huren, zijn van harte welkom.

De Kunsthut

Het theater van ca. 100 m2 op de begane grond met 45 zitplaatsen in de Zaanstraat 80b wordt verhuurd als repetitieruimte en is uiteraard ook geschikt voor voorstellingen.

Voor voorstellingen heb je natuurlijk een ruimte nodig waarin je kunt repeteren, maar ook een zaal waar je je voorstelling kunt opvoeren voor publiek. Het gebeurt toch echter vaak dat dit twee verschillende zalen zijn. De Kunsthut heeft dit gecombineerd, waardoor je al in dezelfde ruimte kan repeteren als waar de voorstellingen plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat de ruimte optimaal gebruikt kan worden voor de voorstelling.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen de theaterzaal alleen te huren voor je voorstellingsperiode. Of alleen om te repeteren.
Ook beschikt de Kunsthut over een gezellige foyer waar je voor en na je repetitie of de voorstelling gezellig onder het genot van een drankje met elkaar kan vertoeven. Al met al een geweldige plek die je zeker niet aan je voorbij moet laten gaan.

Theatergarage

DEZE RUIMTE IS ZEER GESCHIKT VOOR MAKEN EN CREËREN.

In de THEATERGARAGE kan je repeteren, creëren, oefenen, trainen en spelen.

De ruimte met een vloeroppervlakte van ca. 80 m2 op de begane grond op de Maasstraat 305a wordt verhuurd als repetitieruimte en is ook zeer geschikt voor voorstellingen en optredens voor maximaal 20 personen.

De ruimte is voorzien van een zwevende, zwarte vloer en er is ruimte voor ongeveer 20 man publiek, er is een wc aanwezig en je kunt koffie en thee zetten. Er staat een koelkast, waar je je eigen drankjes koud kan zetten.
De THEATERGARAGE is dagelijks te huur vanaf 9 uur tot 23 uur. Je kan de ruimte huren per dagdeel/dagdelen.

Studio

DE STUDIO IS EEN FIJNE RUIMTE VOOR REPETITIES, WORKSHOPS EN MINI OPTREDENS. (MAX 15 PERS)

De studio van ca. 50 m2 op de eerste etage van de Zaanstraat 80b is bereikbaar met een trap. Er is geen lift aanwezig! Er is gelegenheid om koffie en thee te zetten.

De STUDIO is dagelijks te huur vanaf 18 uur. Op zaterdag en zondag vanaf 9:00 uur. Je kunt de ruimte huren per dagdeel/dagdelen.

LET OP: De ruimte is aangrenzend aan een kantoor en een makers ruimte. Daardoor kan het gebeuren dat een medewerker van het THEATERHUIS moet passeren. Een ruimte waar je zeker niet gestoord kunt worden, is de THEATERGARAGE.

Tarieven repetitie (vanaf 1-3-2023)

(excl. BTW / incl. BTW)

 • dagdeel
  43.39 / 52,50

Dagdelen

 • 9:00 tot 13:00
 • 14:00 tot 18:00
 • 19:00 tot 23:00

Voor structurele verhuur graag contact opnemen.

Tarieven voorstelling (vanaf 1-3-2023)

(excl. BTW / incl. BTW)

 • dag
  173.55 / 210,00
 • Techniek (uurtarief)
  28,93 / 35

Voorstellingsdag

 • gebruik beamer en microfoons inbegrepen
 • opbouw, technische doorloop en generale is ook een voorstellingsdag
2018 © Theater De Kunsthut